Gigantisme pulo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gigantisme pulo mangrupa fénomena biologi basa ukuran sasatoan nu kaisolasi di hiji pulo naék. Fénomena ieu mangrupa wangun séléksi alam nu hartina ukuran nu leuwih gedé nyadiakeun kaunggulan kasalametan (hukum Bergmann).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg