Lompat ke isi

Giya Kancheli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Giya Kancheli

Giya Kancheli (Basa Géorgia: გია ყანჩელი; gumelar di Tbilisi, Géorgia, 1935 – 2.10.2019) nyaéta saurang komponis.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan