Glodok, Taman Sari, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Glodok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTaman Sari

Glodok nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Galéri[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg