Gobo, Simuk, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gobo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSimuk

Gobo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simuk, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simuk, Nias Kidul


Gnome-home.svg