Godéan, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Godean, Sléman)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Godéan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténSléman
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri34.04.02
Désa/kalurahan-

Godéan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta , Indonésia.