Lompat ke isi

Gondang, Karangreja, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gondang
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gondang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKarangreja

Gondang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karangreja, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)