Goong buyung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Goong buyung nyaéta goong nu dijieun tina perunggu atawa beusi wangun bilahan.[1] Disebut Goong Buyung lantaran wadah aweuhan (gema) atawa resonator dijieun tina buyung atawa gentong (wadah paranti nyimpen cai).[1]

Catetan[édit | édit sumber]

  1. a b Drs Ubun Kubarsah R, (1996). Bandung: Dasasetra.
Nulis.jpg