Guguyon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Guguyon  
PanulisM. Sastrawinata & Goenawan S
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1922

Guguyon (éjahan heubeul: Goegoejon) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya M. Sastrawinata & Goenawan S. Ieu buku munggaran medal taun 1922 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.


Nulis.jpg