Guigui, Mazo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Guigui
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanMazo

Guigui nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mazo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mazo, Nias Kidul


Gnome-home.svg