Gujō, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gujō
郡上市
Lokasi Gujō
Gujō aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 1.030,79 km² (398 sq mi)
Lokasi 35°45′N 136°58′E
Lambang
Tangkal Maple
Kantor Pamarentahan Gujō
Alamat 〒501-4297
228 Shimatani, Hachiman-chō, Gujō-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0575-67-1121
Ramatloka resmi: City of Gujō

Gujō (郡上市 Gujō-shi?) nyaéta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 November, 2004, populasina 49,626 tur karapetan populasi 48 urang per km². Legana nyaéta 1,030.79 km².

Sajarah[édit | édit sumber]

Kota ieu diresmikeun dina tanggal 1 Maret, 2004 ku ngahijina kota-kota Hachiman, Yamato, Shirotori, Takasu, Minami, Meihō, jeung Wara.

Dina usum panas, sapeupeuting aya pagelaran tari nu narik ati wisatawan.

Tempat nu narik[édit | édit sumber]

External links[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg