Gumbot, Dolok, Padang Lawas Kalér

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Gumbot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok

Gumbot nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg