Gumelar, Gumelar, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gumelar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanGumelar

Gumelar nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Gumelar, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg