Gunung Agung, Terusan Nunyai, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerusan Nunyai

Gunung Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Terusan Nunyai, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Terusan Nunyai, Lampung Tengah


Gnome-home.svg