Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gunung Agung

Peta lokasi Kacamatan Gunung Agung
Propinsi Lampung
Kabupatén Tulang Bawang Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gunung Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tulang Bawang Barat Citakan:Gunung Agung, Tulang Bawang Barat


Nuvola filesystems folder home.png