Gunung Elgon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mount elgon topo.jpg

Gunung Elgon mangrupa hiji gunung nu aya du nagara Kenya - Uganda nu boga luhur 4231 méter, atawa sarua jeung 14177 kaki. Dataran tinggi wangun Gunung nu ngarana Gunung Elgon ieu aya di Afrika.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Informasi Gunung Elgon (diakses 9 Desember 2015)


Nulis.jpg