Gunung Kelambu, Badiri, Tapanuli Tengah

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Gunung Kelambu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanBadiri

Gunung Kelambu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Badiri, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Badiri, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg