Gunung Manaon, Huristak, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Manaon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuristak

Gunung Manaon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huristak, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huristak, Padang Lawas


Gnome-home.svg