Gunung Manaon UB, Ujung Batu, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Manaon UB
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanUjung Batu

Gunung Manaon UB nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Batu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ujung Batu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg