Gunung Para II, Dolok Merawan, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Para II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanDolok Merawan

Gunung Para II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Merawan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Merawan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg