Gunung Para II, Dolok Merawan, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Para II
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Kacamatan Dolok Merawan

Gunung Para II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Merawan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Merawan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg