Gunung Penanggungan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Penanggungan
Penanggungan 2014b.jpg
Gunung Penanggungan
Titik pangluhurna
Luhurna1.653 m (5.423 kaki)
Koordinat7°36′54″S 112°37′12″E / 7.615°S 112.62°E / -7.615; 112.62
Géografi
LokasiJawa Timur, Indonesia
Geologi
Jenis gunungStratovolcano
Gunung Penanggungan taun 1870-an

Gunung Penanggungan nyaéta gunung anu aya di kabupatén Mojokerto, Jawa Wétan. Baheulana boga ngaran Gunung Pawitra atawa Mahapawitra dumasar kana téks-téks buhun.


Nulis.jpg