Gunung Tujuh, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunung Tujuh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.01.15
Désa/kalurahan-

Gunung Tujuh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Kerinci Citakan:Gunung Tujuh, Kerinci