Gunung Tujuh, Kerinci

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gunung Tujuh

Peta lokasi Kacamatan Gunung Tujuh
Propinsi Jambi
Kabupatén Kerinci
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gunung Tujuh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Kerinci Citakan:Gunung Tujuh, Kerinci


Nuvola filesystems folder home.png