Gununghalu, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gununghalu

Peta lokasi Kacamatan Gununghalu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Gununghalu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png