Gunungsari, Bawang, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBawang

Gunungsari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bawang, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg