Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gunungsitoli Barat

Peta lokasi Kacamatan Gunungsitoli Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Gunungsitoli
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gunungsitoli Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Gunungsitoli Citakan:Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli


Nuvola filesystems folder home.png