Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunungsitoli Idanoi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.78.04
Désa/kalurahan-

Gunungsitoli Idanoi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Gunungsitoli Citakan:Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli