Gurat katurunan tahta Bahrain

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gurat katurunan tahta Bahrain ditangtoskeun ku cara primogénétur (hak budak cikal) antawis katurunan lalaki ti Syéikh Isa bin Ali Al-Khalifah (1848 – 1932). Tapi, Raja Bahrain nu keur ngajabat mibanda hak pikeun nangtoskeun sasaha ti murangkalih lalakina janten putra makutana. Raja Bahrain ayeuna nyaéta Hamad bin Isa Al-Khalifah.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Orders of succession by country


Countries.png