Halim Perdana Kusumah, Makasar, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Halim Perdana Kusumah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanMakasar

Halim Perdana Kusumah nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Makasar, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg