Halim Perdana Kusumah, Makasar, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Halim Perdana Kusumah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanMakasar

Halim Perdana Kusumah nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Makasar, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.