Halongonan, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Halongonan

Peta lokasi Kacamatan Halongonan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Halongonan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér Citakan:Halongonan, Padang Lawas Kalér


Nuvola filesystems folder home.png