Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Halongonan Timur

Peta lokasi Kacamatan Halongonan Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Halongonan Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér Citakan:Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér


Nuvola filesystems folder home.png