Hamdan, Medan Maimun, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Hamdan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Maimun

Hamdan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Maimun, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Maimun, Medan