Handang Kopo, Ulu Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Handang Kopo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Kacamatan Ulu Barumun

Handang Kopo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ulu Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg