Hapung Torop, Sosa, Padang Lawas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hapung Torop
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Kacamatan Sosa

Hapung Torop nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosa, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sosa, Padang Lawas


Gnome-home.svg