Helvetia Timur, Medan Helvetia, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Helvetia Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Helvetia

Helvetia Timur nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Helvetia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Helvetia, Medan