Herson Capri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Herson Capri

Herson Capri Freire (gumelar di Ponta Grossa, Brasil, 8 Nopémber 1951; umur 64 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Herson Capri nya éta saurang aktor. [rujukan?]


Replace this image male.svg