Herson Capri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Herson Capri

Herson Capri Freire (gumelar di Ponta Grossa, Brasil, 8 Nopémber 1951; umur 66 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Herson Capri nyaéta saurang aktor. [rujukan?]


Replace this image male.svg