Hiang Lestari, Sitinjau Laut, Kerinci

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hiang Lestari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanSitinjau Laut

Hiang Lestari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sitinjau Laut, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Sitinjau Laut, Kerinci


Gnome-home.svg