Hiliadulo, Hilisalawa'ahe, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hiliadulo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHilisalawa'ahe

Hiliadulo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hilisalawa'ahe, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Hilisalawa'ahe, Nias Kidul


Gnome-home.svg