Hiliana'a, Teluk Dalam, Nias Kidul

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hiliana'a
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanTeluk Dalam

Hiliana'a nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Dalam, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Teluk Dalam, Nias Kidul


Gnome-home.svg