Hiligabungan, Idanotae, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hiligabungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanIdanotae

Hiligabungan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Idanotae, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Idanotae, Nias Kidul


Gnome-home.svg