Hiligafoa, Ulugawo, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hiligafoa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanUlugawo

Hiligafoa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulugawo, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ulugawo, Nias


Gnome-home.svg