Hiligumbu, Aramo, Nias Kidul

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hiligumbu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanAramo

Hiligumbu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aramo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aramo, Nias Kidul


Gnome-home.svg