Hilihoru, Amandraya, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilihoru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanAmandraya

Hilihoru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Amandraya, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Amandraya, Nias Kidul


Gnome-home.svg