Hililawae, Idanogawo, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hililawae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanIdanogawo

Hililawae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Idanogawo, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Idanogawo, Nias


Gnome-home.svg