Hilimbowo, O'o'u, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Hilimbowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanO'o'u

Hilimbowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan O'o'u, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:O'o'u, Nias Kidul


Gnome-home.svg