Hilina'a, Alasa Talumuzoi, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilina'a
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAlasa Talumuzoi

Hilina'a nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Alasa Talumuzoi, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Alasa Talumuzoi, Nias Kalér


Gnome-home.svg