Hitoshi Ashida

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ashida Hitoshi
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-47
Masa jabatan
10 Maret 1948 – 15 Oktober 1948
Saméméhna Tetsu Katayama
Sanggeusna Shigeru Yoshida
Katerangan lian
Gumelar 15 Nopémber 1887
Fukuchiyama, Kyoto, Jepang
Pupus 20 Juni 1959 (yuswa 71)

Hitoshi Ashida (芦田均 Ashida Hitoshi, 15 Nopémber 188720 Juni 1959) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-47 ti Maret dugi ka 15 Oktober 1948.

Saméméhna
Shigeru Yoshida
Mentri Luar Negri Jepang
1947–1948
Sanggeusna
Shigeru Yoshida


Nulis.jpg