Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Hulu Sihapas

Peta lokasi Kacamatan Hulu Sihapas
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Hulu Sihapas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér Citakan:Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér


Nuvola filesystems folder home.png