Hurip Waras!

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hurip Waras!  
PanulisAjip Rosidi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2001

Hurip Waras! nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2001 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg