Hurip Waras!

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hurip Waras!  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa pedaran
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2001

Hurip Waras! nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 2001 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg