Hurun, Teluk Pandan, Pesawaran

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hurun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanTeluk Pandan

Hurun nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Pandan, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Teluk Pandan, Pesawaran


Gnome-home.svg