Hurung Jilok, Sosa, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hurung Jilok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanSosa

Hurung Jilok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosa, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sosa, Padang Lawas


Gnome-home.svg