Octavianus: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
5 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: arc:ܐܓܘܣܛܘܣ ܩܣܪ; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: ku:Sezar Augustus)
m (bot Ngarobih: arc:ܐܓܘܣܛܘܣ ܩܣܪ; kosmetik perubahan)
[[Gambar:Hw-augustus.jpg|thumbjmpl|Gambar Kaisar Augustus.]]'''Octavianus'''([[23 Séptémber]] 63 SM – [[19 Agustus]] 14), anu boga gelar Kaisar Augustus ([[Basa Latin|Latin]] : ''IMPERATOR CAESAR DIVI FILIVS AVGVSTVS'', nyaéta [[Kaisar Romawi]] kahiji sarta salah sahiji anu pang pengaruh. Manéhna mungkas perang baraya anu panjang sarta nyiptakeun kadamaian, karaharjaan, sarta kamegahan kakaisaran di [[Romawi]], anu dipikawanoh kalawan ''Pax Romana'' atawa kadamaian Romawi. Manéhna nikah kalawan Livia Drusilla salila leuwih ti 51 warsih.
 
{{commons|Augustus}}{{pondok}}
 
{{Link FA|tr}}
 
{{Link FA|ceb}}
{{Link FA|nl}}
{{Link FA|sv}}
{{Link FA|tr}}
 
[[als:Augustus]]
[[an:Zésar Augusto]]
[[ar:أغسطس قيصر]]
[[arc:ܐܓܘܣܛܘܣ ܩܣܪ]]
[[arz:اغسطس (امبراطور)]]
[[as:আউগুস্তুস্]]
17.490

éditan

Menu navigasi